Medisch advies

interMAB is een onafhankelijk intercultureel medisch adviesbureau. Wij bieden medische advisering voor letselschadeslachtoffers. Desgewenst kan in overleg de cliënt fysiek gezien worden door onze medische adviseur. Wij werken uitsluitend in opdracht van advocaten, letselschadebureaus, rechtsbijstandsverzekeraars, verzekeraars en andere zorgprofessionals.

Bij een vermeende medische fout kunnen we een haalbaarheidsbeoordeling uitvoeren. Waar nodig werken we in deze zaken samen met medisch specialisten (consulenten). Vanwege de complexiteit van dit soort dossiers, en het moeten inschakelen van onze consulenten, liggen de kosten van deze haalbaarheidsonderzoeken meestal wel hoger dan onze reguliere medische adviezen.

Onze medisch specialisten zijn nog werkzaam in de kliniek of hebben ruime klinische ervaring. U bent dus verzekerd van een deskundig advies gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en de dagelijkse praktijk. Al onze medisch specialisten zijn getraind in het geven van advies in lekentaal en binnen het juridisch kader waarbinnen u uw werk doet. De adviezen voldoen aan de GBL medische paragraaf en de GOMA.

 

 

U kunt bij ons terecht voor medisch advies over:

Verkeersongevallen

Bedrijfsongevallen

Vermeende medische fouten

Beroepsgerelateerde aandoeningen

Overige incidenten met letselschade of medische discussie tot gevolg